WEFCON

WEFCON to coroczne spotkanie artyst├│w sceny muzycznej i wizualnej, z dziennikarzami, akademikami oraz przedstawicielami innych zawod├│w, maj─ůce na celu dyskusj─Ö na temat zmian na polskiej i ┼Ťwiatowej scenie.
Ide─ů Warsaw Electronic Festival Conference jest propagowanie rozwoju sceny, szersze, bardziej interdyscyplinarne spojrzenie na dzia┼éalno┼Ť─ç artystyczn─ů oraz otwarta dyskusja na temat planowanych zmian w narz─Ödziach s┼éu┼╝─ůcych artystom sceny WEF do tworzenia muzyki.

Dotychczas odby┼éy si─Ö cztery konferencje pocz─ůwszy od 2009 roku. Swoj─ů wiedz─ů dotychczas dzielili si─Ö: Pawe┼é Janicki (WRO), Pawe┼é Ryttel (FST), Piotr Micha┼éowski (FST), Wojtek Morawski (ESKULAP), Grzegorz Bojanek (FST), Krzysztof Cybulski (panGenerator), Marek Zawadzki (PCSS), Mariusz Adamiak (WSJD), Jerzy Kordowicz (Polskie Radio), Przemys┼éaw Moskal, Jarek Grzesica (FST), Kamil P─ůczkowski (MTV Polska), Roch Forowicz (ASP), Maciej Pola┼äski (Estrada i Studio), Jerzy Szczerbakow (Radio Jazz), Tadeusz Sudnik, Robert Jeszke, Wojciech Dagiel, MicroKino i inni.

WEFCON is an annual meeting of artists of the audio and video scene with journalists, academians and representatives of other professions, which is organised in order to discuss the changes on the Polish and the world scene. The main idea of the Warsaw Electronic Festival Conference is popularizing the electronic scene, more broadening horizons look with artistic activities as well as an open discussion about planned changes of the tools which are used by the WEF artists.

So far two conferences have been organised: in November 2009 (14 and 21 November 2009) and in December 2010 and the following lecturers took part in both events: Pawe┼é Janicki (WRO), Pawe┼é Ryttel (WEF), Piotr Micha┼éowski (WEF), Wojtek Morawski (ESKULAP), Grzegorz Bojanek (WEF), Krzysztof Cybulski (WEF), Marek Zawadzki (PCSS), Mariusz Adamiak (WSJD), Jerzy Kordowicz (Polish Radio), Przemys┼éaw Moskal, Jarek Grzesica (WEF), Kamil P─ůczkowski (MTV Polska), Roch Forowicz (ASP), Maciej Pola┼äski (Estrada i Studio), Jerzy Szczerbakow (Radio Jazz), Tadeusz Sudnik, Robert Jeszke, Wojciech Dagiel, MicroKino collective.